Wonen in Vleuterwijde als VIP. Ontdek ons exclusieve VIP-arrangement!

Van harte gefeliciteerd met uw woning in Vleuterweide! 

Bent u één van de gelukkigen die een huis in Vleuterweide heeft weten te bemachtigen? Dan komt u te wonen een ruimte opgezette wijk met veel groen en rust, met toch de voordelen van het wonen in een stad binnen handbereik! De zes woonbuurten van Vleuterweide hebben elk hun eigen architectuur en daardoor ook elk hun eigen karakter. Klinkt goed, nietwaar?

Het enige dat nog ontbreekt, is de inrichting van het huis. Hiervoor kunt u terecht bij Paul Roescher. U shopt in onze showroom uw gehele inrichting bij elkaar: van keukens tot badkamers en van vloeren tot schuifdeurkasten. U rijdt in zo'n 45 à 50 minuten naar de Paul Roescher showroom in Apeldoorn, waar u het grootste aanbod van Europa treft.

Gaat u wonen in Vleuterweide, dan profiteert u van ons unieke combi-voordeel. Combineert u producten van onze verschillende afdelingen, dan pakt dit extra voordelig uit voor de inrichting van uw woning. Met het exclusieve Vleuterweide VIP-arrangement maakt u er gemakkelijk een leuk en bovendien zeer voordelig dagje uit van.

  • Keukens, badkamers, vloeren en schuifdeurkasten
  • Alles onder één dak, meeste keuze in Europa
  • Combi-voordeel, uitermate geschikt voor het compleet inrichten van uw huis
  • Een lagere prijs dan welke aanbieder ook
  • Speciaal VIP-arrangement voor De Schaker (op afspraak)

De VIP-actie op printformaat (klik op de afbeelding om te openen): 

 

Maak hier uw VIP-afspraak!

Lees hier onze privacyverklaring

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

Wij waren wat huiverig voor beeldbellen, maar dankzij een geduldige verkoper (Leen) is het heel goed verlopen en kan onze verbouwing verder. Paul Roescher heeft het voor elkaar tijdens de lockdown!

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit