VIP-arrangement voor Vogelbuurt/Biezenakker. Maak gebruik van ons unieke combi-voordeel!

Gefeliciteerd met uw woning in Vogelbuurt/Biezenakker! 

In de wijk Vogelbuurt/Biezenakker hebben alle vier de buurten een eigen karakter. Het gemeenschappelijke aspect tussen deze buurten is dat ze energiezuinig, groen en veilig zijn. Dit biedt voor u en uw gezin de perfecte leefomgeving. Bij Paul Roescher begrijpen we dat u er trots op bent om in zo'n mooie wijk als Vogelbuurt/Biezenakker te (gaan) wonen. Daarom helpen we u graag een handje bij de inrichting van uw huis.

U bent op zoek naar een keuken en wilt ook de badkamer inrichten. Door het hele huis wilt u ook een mooie vloer (laten) leggen. Wat u echter niet wilt, is dat u naar tientallen woonwinkels moet om dit allemaal te kopen. Goed nieuws! Bij Paul Roescher vindt u al deze afdelingen onder één dak, waardoor u alles bij één betrouwbare aanbieder kunt kopen.

Speciaal voor inwoners van Vogelbuurt/Biezenakker ontwikkelden wij een uniek en exclusief VIP-arrangement. Hierbij inbegrepen zit ons unieke combi-voordeel, waarmee u uw huis voordelig in kunt richten. Koopt u producten van onze verschillende afdelingen, dan resulteert dit onmiddelijk in extra voordeel op uw aankoop. Komt u langs in onze showroom in Apeldoorn? Het is de rit van zo'n 45 minuten meer dan waard!

  • Keukens, badkamers, vloeren en schuifdeurkasten
  • Alles in één showroom, meeste keus van Europa!
  • Combi-voordeel voor het volledig inrichten van uw huis
  • Lagere prijzen dan welke andere aanbieder ook
  • VIP-arrangement speciaal voor Vogelbuurt/Biezenakker (op afspraak)

De VIP-actie op printformaat (klik op de afbeelding om te openen): 

 

Maak hier uw VIP-afspraak!

Lees hier onze privacyverklaring

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

“Positief dat er een prijs wordt genoemd waarvoor de keuken kan worden geleverd, scherp en niet te onderhandelen omdat het scherp is."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit