Vloeren Rijssen

Nergens vindt u zoveel vloeren als bij Paul Roescher in Rijssen. Laminaat, parket, tegels of tapis: Paul Roescher heeft de grootste voorraad voor een lage prijs.

In Rijssen heeft Paul Roescher een gigantische showroom met keukens, badkamers, maar ook vloeren. Voor liefhebbers van klassieke interieurs hebben wij verouderde vloeren. Dit zijn vloeren die een behandeling hebben ondergaan, waardoor ze er ouder uitzien. Verouderde vloeren zijn er in allerlei soorten en maten, zoals visgraat motief, brede planken en klein mozaïek. Liever geen echt hout? Wij hebben tientallen laminaatsoorten in tien kwaliteitsgradaties. Daarnaast lopen wij voorop met een grote collectie PVC-vloeren.

Maak online een afspraak met een vloerenadviseur van Paul Roescher. In onze showroom krijgt u vrijblijvend advies over vloeren.

Wist u dat Paul Roescher werkt met combivoordeel? Wanneer u naast een vloer óók voor een ander product kiest, bijvoorbeeld een schuifdeurkast, tegels, een houtkachel, een badkamer of een keuken, dan ontvangt u 5% korting op uw vloer.

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

Wij waren wat huiverig voor beeldbellen, maar dankzij een geduldige verkoper (Leen) is het heel goed verlopen en kan onze verbouwing verder. Paul Roescher heeft het voor elkaar tijdens de lockdown!

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit