Ervaar de voordelen van natuursteenlook tegels

She's got the look! Roxette bereikte er de top van de hitparades over de gehele wereld mee en werd een immens populaire band. We gaan het hier niet over Zweedse popbands hebben natuurlijk, maar wel een bepaalde look. De natuursteenlook, welteverstaan. Natuursteenlook tegels zijn immens populair in Nederland. Dat komt doordat de tegel zeer veelzijdig is en ze er geweldig uitziet. Je zou er bijna verliefd op worden... la la la la la 

Natuursteenlook tegels

Natuursteenlook tegels zijn niet van de echte natuursteen tegels te onderscheiden. Net als de echte variant zijn natuursteenlook tegels robuust van uiterlijk en duurzaam in gebruik. Bij Paul Roescher hebben we een groot assortiment aan natuursteenlook tegels in alle soorten en maten. Kom eens langs in een van onze showrooms on de voordelen van natuursteenlook tegels zelf te ervaren! 

Veelzijdige tegels

Natuursteenlook tegels zijn met recht veelzijdige tegels. De tegels kunnen perfect in uw woonkamer of in uw badkamer gelegd worden maar zullen ook zeker niet misstaan in uw (bij)keuken. Bovendien past een natuursteenlook tegel in veel verschillende interieuren. Heeft u een moderne inrichting, een landelijke of juist een industriële inrichting? Laat u adviseren door onze tegelexperts over de natuursteen tegel die het beste past in uw ruimte of bij uw inrichting. 

Natuursteen look tegel zijn niet van de echte natuursteen tegel te onderscheiden!

Onderhoudsarm

Eigenlijk heeft niemand echt veel zin en tijd om een vloer een goede onderhoudsbeurt te geven. Een van de grootste voordelen van een natuursteenlook tegel is dat deze onderhoudsarm is en u dus eigenlijk tijd bespaard. Natuursteenlook tegels worden op hoge temparuur gebakken en machinaal vervaardigd wat zorgt voor de hardheid van de tegel. Bovendien zorgt dit proces ervoor dat de tegel krasvast is. Door deze hardheid van de tegel is de natuursteenlook tegel niet gevoelig voor vetvlekken of zuren. Mocht het toch gebeuren dat er gemorst wordt op de vloer dan het een kwestie van stofzuigen en/dweilen met water in combinatie met een schoonmaakmiddel. Uw natuursteenlook tegelvloer ziet er in een handomdraai weer picobello uit en u heeft tijd voor leukere dingen. 

Slijtvast

We hebben het fabricageproces van de natuursteenlook tegel al even belicht. Een van de voordelen van de hardheid van tegels is dat het de tegel ook slijtvast maakt. Doordat natuursteenlook tegels naast slijtvast ook krasvast is, gaat de tegel lang mee. Met een natuursteenlook tegel maakt u een duurzame investering. 

Een bijkomend voordeel van de slijtvastigheid van de natuursteen tegel is dat het de tegel kleurvast maakt. Uw donkergrijze vloer wordt niet met de jaren lichter van kleur. 

Wanneer u natuursteenlook tegels aanschaft, krijgt u tegels met een constante kwaliteit! U kunt met een natuursteenlook tegel een flink aantal jaar vooruit! Laat u goed adviseren door een van de adviseurs van Paul Roescher. Wij luisteren naar u vraag en hebben voor iedere portemonnee natuursteenlook tegels in ons assortiment. 

Natuursteenlook tegels & vloerverwarming

U denkt wellicht bij tegels snel aan koude voeten. Koude voeten zijn met natuursteenlook tegels verleden tijd! U kunt namelijk natuursteenlook tegels uitermate goed combineren met de aanleg van een vloerverwarming. Natuursteenlook tegel zorgen ervoor dat de warmte die afgegeven wordt door de vloerverwarming op een goede manier geleid wordt. Uw woonkamer, badkamer of u keuken is op deze manier snel op een aangename temperatuur. 

Natuursteenlook tegels in alle soorten en maten

Paul Roescher heeft een breed assortiment aan natuursteenlook tegels. Kiest u bijvoorbeeld voor een grijstint of donkerder richting zwart? Of kiest u juist voor de kleur bruin of gaat u voor het prachtige ivoor? Na de kleurkeuze komt de keuze van het formaat. Het formaat van de tegel is wel erg afhankelijk van de ruimte waar de natuursteenlook tegel in komt te liggen. Onze vakkundige tegelexperts vertellen u hier alles over! Omdat er zo ontzettend veel keuze is op het gebied van tegels nodigen we u graag uit in onze World Tegel ExpoDe World Tegel Expo is de grootste tegelshowroom van Nederland. Nergens in Nederland vindt u zo’n ruim opgezette, breed gesorteerde, complete specialist op het gebied van tegels. Onze verkoopadviseurs heten u van harte welkom. Laat u verrassen door onze Twentse gastvrijheid. Echte aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. We luisteren naar uw vraag en stemmen uw wensen perfect af op de mogelijkheden. 

Maak een afspraak

Ga voor de look van natuursteen tegels en kom naar Paul Roescher!

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Al onze wensen bleken mogelijk en ook het aankoopproces was zeer prettig"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit