Wastafels en waskommen voor ieder interieur

Op zoek naar een wastafel voor uw badkamer of een kleine fontein voor in het toilet of bijkeuken? Voor iedere wc of badkamer heeft Paul Roescher een passende wastafel. In onze showroom vindt u een compleet aanbod aan wastafel, fonteinen en zelfs bidetten. Ook voor alle toebehoren bent u bij welkom bij Paul Roescher.

Bezoek onze showroom

Wastafels en waskommen

Wanneer u op zoek bent naar een wastafel zijn de mogelijkheden eindeloos. Afhankelijk van uw wensen en de grootte van uw badkamer zijn er meerdere opties. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een enkele- of dubbele wastafel of een inbouw- of opbouwwastafel. Daarnaast kunt u ook nog kiezen voor een losse waskom.

Enkele- of dubbele wastafel

Bent u alleen of heeft u een klein gezin, dat volstaat een enkele wastafel meestal. Echter om in de ochtend rijen bij de badkamer te voorkomen raden wij een dubbele wastafel aan bij gezinnen groter dan 3 personen. Wel zo makkelijk! In de showroom van Paul Roescher vindt u meer dan 50 badkameropstellingen met verschillende wastafels van bekende merken.

Dubbele wastafel van Paul Roescher

Dubbele wastafel in landelijke stijl van Paul Roescher

Enkele wastafel van Paul Roescher

Inbouw- en opbouwwastafels

Het verschil tussen een inbouw- of een opbouwwastafel is heel eenvoudig. Bij een opbouwwastafel wordt de waskom op het meubel geplaatst, waardoor de kleur, vorm en materiaal van de waskom goed tot zijn recht komt. Bij een inbouwwastafel is de waskom in het meubel verwerkt. De ene optie is niet beter dan de ander, dat is puur uw eigen smaak. Weet u niet goed wat u wilt, dan raden wij het zeker aan om een keer in onze showroom te komen kijken.

Opbouw wastafel van Paul Roescher

Fonteinen

Een fontein is een compacte versie van een wastafel en wordt veelal gebruikt in toiletruimtes. Een fontein is groot genoeg om uw handen te wassen. Populair onder de fonteinen is de hoekfontein, die zoals de naam doet vermoeden eenvoudig in de hoek geplaats kan worden en dus nauwelijks ruimte in beslag neemt. 

Bidetten

Een bidet is de nette benaming voor een wastafel om uw geslachtsdeel of achterwerk te wassen. Bidetten worden meestal naast het toilet geplaats en zijn voor mensen die een alternatief voor WC papier wensen. U heeft de keuze uit een staande bidet of een wandbidet. Beide opties zijn een prima keuze, het is maar net wat u mooier vindt en wat het beste bij uw badkamer past.

Kom langs in onze showroom

Heeft u interesse in een wastafel, fontein en/of toilet, dan nodigen wij u uit in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. In beide showrooms kunt u zich laten inspireren door alle mogelijkeden die er zijn en weet u zeker dat u een wastafel kiest die bij uw badkamer past. Koffie, thee en warme appeltaart staan op u te wachten.

 

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"We zijn enorm blij met de adviezen die we hebben gekregen, en alles de hoogste kwaliteit voor zo’n kleine prijs!!!!!!!!"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit