Baden voor minder validen

De adviseurs van Paul Roescher hebben de juiste vakkennis in huis om ook voor aangepaste badkamers u van advies te dienen. Zij geven u een perfect advies op maat! Natuurlijk is het bij Paul Roescher mogelijk uw aangepaste badkamer geheel in eigen stijl uit te voeren.

Er zijn verschillende vormen van aangepast sanitair. Hieronder zullen wij er een aantal omschrijven.

Badlift

Er zijn verschillende soorten liften. Er is een comfortlift die u door middel van een band die over uw bad gespannen is, stabiel en rustig naar de bodem brengt. Ook zit er een veilige draagriem bij. Ook is er een zwenklift. Dit is een lift die werkt op waterdruk. Door deze lift naast het bad te plaatsen kunt u zonder enige moiete in bad plaats nemen. Deze lift is hierdoor zeer geschikt voor mensen met een beperkte rompbalans.

Toilet

Ook een toilet heeft meerdere uitvoeringen, zoals een toilet in hoogte verstelbaar inclusief basisframe met spoelwaterreservoir, bedieningsplaat, afdekplaat en afvoerset. Ook zijn er opklapbare armsteunen te verkrijgen. Tevens is er een mooie Cleanoseat verkrijgbaar. Het is een zitting die ideaal is voor het reinigen van het onderlichaam, wanneer men toiletpapier niet kan gebruiken. De zitting past praktisch op ieder toilet, is hygiënisch en heeft een instelbaar verwarmde zitting. De ingebouwde luchtverfrisser en het gebruik van gesteriliseerd water maken het product uniek in zijn soort.

Instapbad

Het instapbad maakt het mogelijk zelfstandig in het bad te stappen en van een heerlijk ontspannend bad te genieten opeen ergonomische zitting. Het gepatenteerde deursysteem zorgt voor een brede instap en veel beenruimte. Het instapbad is praktisch en biedt grote veiligheid tijdens het baden.

Wastafellift

Voor rolstoelgebruikers is er een wastafel die in hoogte verstelbaar is. Dit kan zowel elektrisch als handmatig. Ook bij een wastafel zijn steunen verkrijgbaar. Ze zijn er voor:

  • Planchet
  • Handdoekhouder
  • Spiegel om die te kunnen kantelen

U ziet, Paul Roescher heeft als totaalaanbieder ook alles voor de aangepaste badkamer. Kom snel naar onze showroom en test zelf onze artikelen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de experts van Paul Roescher.

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

 

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Wij kunnen alleen maar positief zijn over onze keuken en de levering daarvan."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit