De 5 mooiste voorbeelden van trendy buitentegels

Het voorjaar komt er aan. Het is tijd om de tuin zomer-klaar te maken. Een van de dingen waar de meeste mensen naar zullen kijken, zijn de buitentegels! Paul Roescher heeft een ruim assortiment tegels die geschikt zijn voor zowel binnen als buiten. Wij zetten graag de 5 mooiste voorbeelden van trendy buitentegels voor u op een rijtje. 

Waarom nieuwe buitentegels?

Bent u van plan om de tegels, die u gebruikt in uw woonkamer, door te trekken naar uw terras of tuin? Kom naar één van onze showrooms en bekijk alle mogelijkheden. In Megastore Apeldoorn vindt u de afdeling Wand&Vloer tegels, met meer dan 5.000 tegels in collectie. In Megastore Rijssen is de collectie nóg groter, want daar bevindt zich de WorldTegelExpo! In deze grootste tegelshowroom ter wereld vindt u gegarandeerd de buitentegel van uw keuze!

Vrieskou, flinke neerslag of juist een stralend zonnetje, de buitentegels van Paul Roescher liggen er altijd mooi bij.

Keramische trendy buitentegels

Keramische tegels zijn uitermate geschikt voor buiten-gebruik. De keramische buitentegels van Paul Roescher zijn van bovengemiddelde kwaliteit en zijn voorzien van de nieuwste technieken waardoor ze elk weertype kunnen weerstaan. Of het nu regent, vriest of de zon schijnt lekker, de trendy buitentegels zullen er geen last van hebben! 

Keramische buitentegels zijn dus uitermate weersbestendig. Maar dat is niet het enige voordeel van deze buitentegel:

  • De keramische buitentegel heeft een anti-slip laagje: u glijdt niet meer uit bij natte weersomstandigheden
  • Ze zijn vrijwel onderhoudsvrij en bovendien eenvoudig te reinigen. 
  • De buitentegels zijn kleurvast
  • Er is geen algen- en schimmelvorming
  • Tenslotte zijn de tegels nagenoeg onverslijtbaar. 

En hadden we al gezegd dat u met keramiek voor trendy buitentegels kiest? Paul Roescher weet waar hij over praat! 

De keramische trendy buitentegels van Paul Roescher

Natuurstenen buitentegels

Natuursteen is een natuurproduct en bevat fossiele resten. Daardoor is iedere tegel weer een verrassing, een kunstwerk dat verstopt zat in de grond! Vraag een van de tegelspecialisten van Paul Roescher naar natuurstegen buitentegel en hij geeft u graag uitleg over de eigenschappen van natuursteen, het onderhoud en de verschillende beschikbare soorten (denk aan termen als gezoet, gepolijst, Belgisch hardsteen, leisteen, gekalibreerd en ga zo nog maar even door). U weet er alles van als u bij Paul Roescher bent geweest!

Het grote voordeel aan natuurstenen tegels is dat ze zowel voor buiten als binnen zeer geschikt zijn. Dit komt doordat de natuursteen extreem duurzaam is. Daarnaast heeft een natuurstenen buitentegel een uniek karakter, is hij robuust in z'n soort en vallen eventuele beschadigingen niet/nauwelijks op. 

De natuurstenen buitentegel is naast trendy ook erg duurzaam

Natuursteenlook; het alternatief voor de trendy natuursteen

Een goed alternatief voor een natuurstenen buitentegel is de natuursteenlook tegel. Deze tegel lijkt erg op de natuurstenen tegel maar is in feite een keramische tegel met de uitstraling van een natuursteen. Keramische tegels zijn 'gebakken' tegels en met haar look erg trendy. In de WorldTegelExpo is een groot deel van de showroom besteed aan keramische natuurstenen tegels - zodat u keuze te over hebt!

Het alternatief voor natuursteen tegels: natuursteenlook tegels

Betonlook: ook erg geschikt als buitentegels

Kiest u voor een industriële stijl of wilt u een stoere look creëren dan zijn betonlook tegels een uitstekende keuze. Bij een betonlook tegel kiest u eigenlijk een keramische tegel. Dit zijn robuuste tegels die goed tegen een stootje kunnen. Bij Paul Roescher hebben we een uitgebreid aanbod aan keramische betonlook tegels in verschillende soorten en maten.

Keramische betonlook buitentegels hebben veel voordelen boven andere materialen. Betonlook tegels zijn goedkoop en daarmee fijn voor uw portemonnee. Ook zijn deze tegels bijzonder slijtvast en hittebestendig, duurzaam en watervast! Betontegels

Kiest voor een praktische buitentegel dan is de betontegel een goede keus. Nadeel van deze buitentegel is dat de tegel wat meer onderhoud nodig heeft. 

Paul Roescher weet alles over trendy buitentegels

Bij Paul Roescher weten wij alles op het gebied van buitentegels. Bezoek onze showroom van ruim 6.000 m2 in Rijssen of onze speciale tegelshowroom voor volop inspiratie! Kom naar onze showroom en laat u verrassen door het grote en gevarieerde aanbod met tegels in allerlei stijlen, kleuren en formaten. 

Paul Roescher is de tegelhandel voor allerlei soorten tegels voor de meest uiteenlopende budgetten. Wij bieden naast trendy buitentegels ook wandtegelsvloertegels, keukentegels en badkamertegels. 

Kom langs of maak een vrijblijvende afspraak voor deskundig advies van onze specialisten!

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

95% beveelt Paul Roescher aan!

"Na de zeer goede ervaring van het kopen van onze keuken, was het geen moeilijke keuze om voor de badkamer hier te gaan kijken"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit