Design keukens: 9 voorbeelden van een prachtig design

Design keukens zijn keukens waarbij er naast de gebruikelijke functionaliteiten ook extra aandacht is besteed aan de afwerking van de keuken. Een design keuken is een mooi samenspel van twee werelden, namelijk die van moderne keukens en klassieke keukens. Kernwoorden die centraal staan bij een design keuken zijn: greeploos, strak, uitdagend en luxe. Paul Roescher heeft een groot aanbod design keukens!

Design keukens van Paul Roescher

Design keukens van Paul Roescher

Mogelijkheden design keukens

Bij de aanschaf van een design keuken heeft u de keuze uit een groot aantal mogelijkheden. Ten eerste het soort materiaal. Uw design keuken kan bijvoorbeeld worden afgewerkt met hout, metaal of glas. Daarnaast heeft u ook de keuze uit keukens met greep- of greeploze keukendeurtjes. Greeploze keukens geven uw keuken een strakke uitstraling. De laatste trends zijn duidelijk zichtbaar! Kortom, de mogelijkheden voor uw design keuken zijn enorm.

  • Combinatie van materialen: in een design keuken is het gebruikelijk dat meerdere materialen ruimschoots worden gecombineerd om een unieke sfeer te creëren, denk bijvoorbeeld aan hout en steen, of hout en leer, maar ook glas is vaak een prachtige toevoeging.
  • Design kranen: kranen zijn er in alle soorten en maten, dus ook met hoogwaardige design. Daarnaast kunt u kiezen voor een sensorkraan of een kokendwaterkraan om net dat beetje extra toe te voegen aan uw keuken.
  • Hoogglans: een design keuken is vaak in een hoogglans uitvoering. Hoogglans weerspiegeld en maakt de ruimte optisch groter, tot slot het het een chique uitstraling.

Benieuwd naar alle mogelijkheden van een design keuken? Laat u inspireren door alle keukenvoorbeelden. Ook nodigen wij u graag uit in onze showroom.

Bezoek onze showroom

Design keukens van Paul Roescher

Design keukens van Paul Roescher

Design keukens van Paul Roescher

Uw eigen design keuken maken

U kunt zelf uw design keuken samenstellen bij Paul Roescher. Zo kunt u kiezen voor half hangende kasten met inbouw apparaten. Zo krijgt een keuken een strakke `look`. Keukenapparaten worden verwerkt in de kasten van de keuken. Ook is het mogelijk om voor een kookeiland te kiezen met een daarboven hangende afzuiger. Design keukens zijn een lust voor het oog en makkelijk te combineren met prachtige accessoires.

Bij Paul Roescher assisteren wij u graag in het keukenontwerp van uw design keuken. Geen opdringerige verkoper, maar welgemeend advies. Een keukenadviseur is altijd op de hoogte van de laatste trends en kunt u net dat beetje extra inspiratie nodig geven. Bij Paul Roescher kunt u ook terecht voor keukens in de stijlen van Snaidero, Valcucine, Comprex en Punto.

Design keukens van Paul Roescher

Design keukens van Paul Roescher

Design keukens van Paul Roescher

Een design keuken aanschaffen

Bij Paul Roescher vindt u een groot aantal design keukens. Om deze volledig naar uw wensen te leveren, raden wij u aan om onze showroom te bezoeken. Dit kan in Apeldoorn en Rijssen. Wanneer u een bezoek brengt aan ons is het eenvoudiger om de mogelijkheden van uw wensen te bespreken. Ook ziet u dan direct hoe uw design keuken er uit komt te zien!

Wacht niet langer en kom naar Paul Roescher voor uw design keuken. Door vooraf een afspraak te maken bent u verzekerd van goed advies. Vragen over onze design keukens? Neem contact met ons op! Een design keuken kopen? Uw design keuken vindt u bij Paul Roescher!

Maak een afspraak >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Het bijzondere aan deze verhuizing is toch wel geweest het feit, dat de uitstraling van de keuken, het sanitair, de tegels en het wandmeube

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit