Een industriële vloer: dé vloertrend van 2022

Een industriële vloer past helemaal bij de trend van nu. Industrieel design is helemaal in. Paul Roescher speelt uiteraard in op die trend en beschikt over een ruime keus aan mooie industriële vloeren. 

Bezoek onze showroom


Industriële vloer: de trend van nu!

De trend van de laatste tijd is een industriële interieurstijl. Deze stijl kenmerkt zich door robuuste en stoere elementen en een stoere uitstraling. De industriële stijl kan heel warm aandoen, door gebruik te maken van warme sfeermakers zoals schapenvachten en kussens, maar ook door natuurlijke materialen te gebruiken. Deze combinatie zorgt voor een fantastische industriële look, die helemaal past bij de trend van nu. Stoer wonen doe je met een industriële vloer. Kies daarom voor een industriële vloer.

Industriele badkamer Paul Roescher

Soorten industriële vloeren: van gietvloer tot houten vloer

Om een industriële look te creëren kunt u kiezen uit diverse industriële vloeren. Variërend van een gietvloer tot een robuuste houten vloer. Heeft u al eens aan een betonnen vloer gedacht? Deze vloer geeft een stoer karakter aan uw interieur en hiermee creëert u eenvoudig een industriële look. Ook houten vloeren kunnen heel mooi zijn bij een industriële inrichting. Kies dan voor een robuuste houten vloer. 

PVC vloer Paul Roescher


Industriële PVC vloeren

Een PVC vloer is een comfortabele vloer. Deze vloer past perfect bij een industriële inrichting. We leggen uit waarom. Een PVC vloer bestaat uit 2 lagen, waarvan de toplaag behandeld kan worden om er stoer te laten uitzien. Zodoende past deze industriële PVC vloer bij een industrieel ingerichte woning.
Een PVC vloer zorgt voor veel comfort en geluidsreductie in de ruimte. Daarnaast is een PVC vloer niet duur in aanschaf en is onderhoudsvriendelijk. PVC vloeren zijn sterk en warmtevast. Genoeg redenen om te kiezen voor een PVC vloer, die ook nog eens perfect past in een industriële inrichting. 

PVC vloer Paul Roescher


Een industriële vloer door heel uw woning

Wilt u een industriële vloer in heel uw huis? Dat kan. Het is natuurlijk fantastisch als u de industriële look in uw hele huis kunt voortzetten. Een industriële vloer staat natuurlijk prachtig in uw keuken. Combineer met een robuuste keuken, houten materialen en stoere verlichting. 

Trek de industriële vloer door naar de woonkamer. Gebruik woonaccessoires in dezelfde kleurtinten en gebruik natuurlijke materialen. Leg bijvoorbeeld een schapenvacht kleed onder de salontafel en leg stoere kussens in dierenvachtprint op uw bank. 

Wilt u een industriële badkamer? Een industriële badkamer heeft een strakke, stoere en robuuste look. Donkere kleuren, grijstinten en ruwe materialen zijn veel gebruikt in de industriële badkamer. Een prachtige industriële vloer maakt uw industriële badkamer af. 

Industriele keuken Paul Roescher

 

Industriele vloer Paul Roescher

Meer weten over een industriële vloer?

Ga voor de industriële huisstijl en kies voor een industriële vloer. Wij adviseren u graag. 

Iedereen verdient een fijne plek om te wonen. In een huis waar u zich thuis voelt. Creëer de stijl die bij u past of vraag advies aan de verkoopadviseurs van Paul Roescher. Bij Paul Roescher kiest u voor gegarandeerd hoge kwaliteit uit het grootste assortiment van Nederland, voor een prijs die lager is dan waar ook. En door het professionele advies en die echte Twentse gastvrijheid voel je meteen dat het goed zit. Je voelt je thuis bij Paul Roescher!

We raden u aan vooraf een afspraak te maken. Zo weten we zeker dat we alle tijd voor u hebben.

Maak een afspraak

 

 Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

“Een nieuwe woning, een nieuwe keuken. Een nieuwe keuken passend in de stijl van het huis en bij onze smaak."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit