Een unieke uitstraling met mozaïektegels

Mozaïektegels geven een unieke uitstraling aan uw interieur. U kunt eindeloos experimenteren met mozaïektegels omdat ze in allerlei kleuren en vormen beschikbaar zijn. Bent u op zoek naar mozaïektegels of wilt u advies hoe u mozaïektegels kunt toepassen in uw interieur? Lees dan verder. 

 

Mozaïek in uw interieur

Mozaïektegeltjes zijn een ideale keuze voor in uw interieur. Omdat ze verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren, vormen en groottes is er altijd wel iets bij wat perfect past in uw interieur. Mozaïektegels worden het meest gebruikt in de badkamer, in de keuken of het toilet. Toch kunnen mozaïektegels ook heel mooi staan in de woonkamer en de rest van uw interieur. Daarmee creëert u een unieke sfeer. 

Mozaiektegels Paul Roescher

 

Mozaïektegels in de badkamer

Met de prachtige, kleine mozaïektegeltjes creëert u een unieke, sfeervolle en stijlvolle badkamer. Mozaïektegels zijn er in zoveel verschillende vormen en kleuren. Wilt u liever een rustige sfeer in uw badkamer? Denk dan aan licht gekleurde mozaïektegels. Wilt u een bijzondere en unieke uitstraling in uw badkamer? Kies dan voor bijzondere kleuren en vormen. 

 

U kunt mozaïektegels in de badkamer op diverse manier gebruiken:

  • Mozaïektegels op de badkamervloer
    Kies voor een accent op de vloer. Dat kan zijn een rand of strook met mozaïektegels en de rest van de vloer in een effen kleur. Maar u kunt er ook voor kiezen om de hele vloer met mozaïektegels te betegelen. Dat zorgt voor een verbluffend resultaat. Mozaïektegels op de vloer in de badkamer is een perfecte keuze als u iets bijzonders wil, maar wat niet te overheersend is.

Mozaiektegels Paul Roescher

 

Mozaiektegels Paul Roescher

 

  • Mozaïektegels rond de wasbak of het bad
    Wilt u graag mozaïektegels gebruiken, maar niet te opvallend? Gebruik ze dan als verfraaiing rond de wasbak of het bad. U kunt hiermee heel mooie accenten leggen bij de wasbak of het bad. Het geeft een speels, maar ook stijlvol accent.

Mozaiektegels Paul Roescher

 

Mozaiektegels Paul Roescher

 

Mozaiektegels Paul Roescher

 

Mozaiektegels Paul Roescher

 

Mozaiektegels Paul Roescher

 

  • Mozaiektegels op de badkamerwand
    Maak van uw badkamer een blikvanger en gebruik mozaïektegels op de wand. U kunt een hele wand van de badkamer bekleden met mozaïektegels, maar u kunt ook bijvoorbeeld alleen de douchewand betegelen met mozaïektegels. Wilt u een accent leggen met mozaïek? Breng dan een strook aan, van boven naar beneden, op de een wand in de badkamer. 


Mozaiektegels Paul Roescher

 

Mozaiektegels Paul Roescher

 

Mozaiektegels Paul Roescher

 

Mozaiektegels Paul Roescher

 

Mozaïektegels in de keuken

Mozaïek tegels zijn een juiste keuze voor in uw keuken. Meest gebruikt worden mozaïek  tegels als achterwand. Dat geeft een uniek en prachtig resultaat in uw keuken. Een echte eyecatcher.

Maar u kunt eindeloos variëren. Want het kan heel origineel zijn om bijvoorbeeld de gehele achterwand van uw keuken te betegelen, of enkel een deel, zoals onder de afzuigkap. 

Mozaïektegels in de keuken behoren helemaal tot het modebeeld van nu. Maak voor meer inspiratie en/of deskundig advies een afspraak

Mozaiektegels Paul Roescher


Mozaiektegels Paul Roescher

 

Mozaiektegels Paul Roescher

 

Mozaïektegels in natuurlijke materialen

De laatste tijd zien we steeds meer de trend van natuurlijke materialen. Ook in mozaïek is deze trend zichtbaar. Er zijn steeds meer mozaïektegels beschikbaar in natuurlijke materialen. Dat geeft een prachtig, rustig effect en een fantastisch resultaat. 

Mozaiektegels Paul Roescher 

Meer weten over mozaïektegels?

Naast mozaïektegels heeft Paul Roescher nog veel meer soorten tegels en vloeren.  

U bent van harte welkom in de World Tegel Expo, de grootste tegelshowroom van Nederland. Nergens in Nederland vindt u zo’n breed gesorteerde, complete specialist op het gebied van tegels. Onze verkoopadviseurs heten u van harte welkom. Laat u verrassen door onze Twentse gastvrijheid. Echte aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. We luisteren naar uw vraag en stemmen uw wensen perfect af op de mogelijkheden. 

 

Om er zeker van te zijn dat wij alle aandacht voor u hebben raden wij u aan vooraf een afspraak te maken.

 

Maak een afspraak 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

95% beveelt Paul Roescher aan!

"De keuken was precies zo mooi als we gedacht hadden."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit