Heerlijk wonen in Rijsenburgsehof? Paul Roescher verwelkomt u als een VIP

Van harte gefeliciteerd met uw woning in Rijsenburgsehof! Rijsenburgsehof belooft een heerlijke buurt te worden, waar het aangenaam wonen is. Voor nog meer woonplezier in Rijsenburgsehof trakteert Paul Roescher u als nieuwe bewoner van deze buurt op een speciaal VIP-arrangement. 

Wat houdt het VIP-arrangement voor Rijsenburgsehof in?

Als VIP wordt u bij Paul Roescher in de watten gelegd. In de Megastore van Paul Roescher in Apeldoorn vindt u keukensbadkamersvloerentegels en kasten allemaal onder één dak. Dat is om te beginnen erg handig, want zo hoeft u niet naar vijf verschillende winkels te rijden. Daarnaast is het ook goed voor uw portemonnee. Dankzij ons combi-voordeel bespaart u namelijk honderden tot duizenden euro's bij het inrichten van uw woning in Rijsenburgsehof! Profiteer daarom van ons speciale VIP-arrangement.

Hoe wilt u uw woning in Rijsenburgsehof het liefst inrichten?

In de Megastore van Paul Roescher in Apeldoorn (op minder dan een uur rijden vanuit Driebergen-Rijsenburg) vindt u keukens, badkamers, vloeren, tegels en kasten in de meest uiteenlopende woonstijlen. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een warm, landelijk interieur of naar een strakke, moderne of misschien zelfs stoere industriële inrichting: de keuze in onze Megastore is echt reuze! Maak gebruik van ons VIP-arrangement en ontdek het zelf!

  • Keukens, badkamers, tegels, vloeren en kasten onder één dak
  • Europa's grootste keuze in onze Megastore in Apeldoorn
  • Veel tijd en geld besparen op de inrichting van uw woning dankzij ons combi-voordeel
  • De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
  • Op afspraak ontvangt u van ons een speciaal VIP-arrangement voor Rijsenburgsehof

De VIP-actie op printformaat (klik op de afbeelding om te openen): 

 

Maak hier uw VIP-afspraak! 

Lees hier onze privacyverklaring

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

Wij waren wat huiverig voor beeldbellen, maar dankzij een geduldige verkoper (Leen) is het heel goed verlopen en kan onze verbouwing verder. Paul Roescher heeft het voor elkaar tijdens de lockdown!

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit