Duitse keukens: degelijk, betaalbaar en strak gevormd

Duitse keukens staan voor duurzaamheid en gebruiksgemak. Een keuken in Duitse stijl is prachtig om te zien, maar vooral heel praktisch. Eenvoudig bedienbare apparatuur en makkelijk te openen kastdeurtjes en lades zijn enkele kenmerken waarom de Duitse keuken geroemd wordt. En het mooie is: voor Duitse keukens hoeft u niet helemaal naar Duitsland, want bij Paul Roescher bieden wij u diverse Duitse keukens van hoge kwaliteit tegen een uitstekende prijs!

Maak een afspraak  Online keukenshowroom

Waarom kiezen voor een Duitse keuken?

Onze oosterburen staan bekend om hun Duitse degelijkheid. En dat is niet zomaar! Duitse keukens kenmerken zich door hun minimalisatische design, strak afgewerkte keukenkastjes en uitmuntende kwaliteit. Als we een Duitse keuken moeten vergelijken met een auto, dan zou dat een Audi of Volkswagen zijn. Keurig afgewerkt, flitsend en met een sterke basis. Een degelijke keuken die garant staat voor tientallen jaren culinair plezier!

Duitse keukens van hoogwaardige kwaliteit

Een keuken koopt u niet dagelijks en u wilt er zeker van zijn dat uw keuken van hoogwaardige kwaliteit is. Duitse keukens worden gefabriceerd met de nadruk op een hoge mate van afwerking. Voor een Duitse keuken hoeft u niet helemaal naar Duitsland af te reizen, want bij Paul Roescher bieden wij u een breed assortiment Duitse keukens. Een Duitse keuken wordt veelal getypeerd als betrouwbaar en innovatief, afwisselend in een moderne, luxueuze of landelijke uitstraling. Met een Duitse keuken kunt u veel kanten op. Eén ding is zeker: met een Duitse keuken haalt u pure betrouwbaarheid en duurzaamheid in huis.

Een Duitse keuken kopen

Duitse keukens staan bekend om hun degelijkheid en hun lage prijs. Omdat Duitse keukens al laag geprijsd zijn hoeven we met u in de winkel geen verkoopgesprekken te voeren over de prijs. Onze keukenspecialisten en adviseurs helpen u graag met het uitzoeken van uw droomkeuken. Onze Duitse keukens zijn in verschillende stijlen beschikbaar. Denk aan stijlen als klassieke keukens, moderne keukens en scherp geprijste trendline keukens

Duitse keukens bewonderen? Bezoek onze showroom

In onze online showroom vindt u verschillende voorbeelden van Duitse keukens voor meer inspiratie. Om onze keukens live te bezichtigen verwelkomen wij u graag in één van onze Megastores. Voor advies op maat kunt u een afspraak maken met één van onze adviseurs. Onze adviseurs staan u graag te woord over de mogelijkheden voor een Duitse keuken.

Maak een afspraak >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht