Luxe keukens

Een luxe keuken zorgt voor een luxe woning. Wie wil er nou geen schitterende keuken van topkwaliteit? En dat voor een betaalbare prijs! Een luxe keuken van Paul Roescher is geen standaard keuken, maar een keuken die voldoet aan uw wensen. Puur maatwerk, samengesteld vanuit passie. De luxe keukens van Paul Roescher vallen onder onze SupreMatie keukens: bestaande uit hoogwaardige materialen en de nieuwste apparatuur.

Wat kenmerkt een luxe keuken?

Een luxe keuken is een keuken die uitgerust is met de beste materialen. Men ziet dat er vaak gebruikt wordt gemaakt van duurzame materialen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld RVS, natuursteen en glas. Ook herkent u een luxe keuken aan het hoge kwaliteit keukenapparatuur. Dit zijn apparaten als een kokendwaterkraan, een geïntegreerde afzuigkap of een innovatief luchtzuiveringssysteem

Keukens zijn er in verschillende soorten en maten, maar een luxe keuken bestaat over het algemeen uit de volgende aspecten:

  • Luxe keukens zijn over het algemeen wat duurder in aanschaf. De keuken bestaat namelijk vaak uit exclusieve apparaten en apparaten.
  • In de keuken zijn de laatste trends en ontwikkelingen terug te vinden.
  • Er wordt gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardig keukenapparatuur en materiaal

Natuurlijk hoeft een luxe keuken niet perse uit deze aspecten te bestaan om een luxe keuken te zijn. Bij Paul Roescher kijken we naar uw wensen en behoeften om zo uw droomkeuken te realiseren.

Bezoek onze showroom

Luxe keuken van Paul Roescher

Luxe keuken van Paul Roescher

Ons aanbod luxe keukens

Bij het aanschaffen van een luxe keuken profiteert u bij ons van verschillende voordelen. Het aanbod luxe keukens is ten eerste zeer groot. Daarnaast zijn de luxe keukens van Paul Roescher echte pareltjes in keukenland. Keukens van echte topontwerpers met oog voor design, luxe, exclusiviteit en afwerkingsniveau. u zult werkelijk waar versteld staan! De mogelijkheden voor een luxe keuken zijn bij Paul Roescher ontelbaar. Wij stellen uw keuken samen volgens u wensen en houden rekening met het volgende:

  • De keukenindeling: een U-opstelling, L-opstelling of een T-opstelling
  • Wel of geen kookeiland
  • Licht: losse lampen of ingebouwde sportvelichting
  • Apparatuur
  • Materiaalkeuze: hout, steen, leer, kunststof, RVS, etc. Of een combinatie daarvan

Genoeg punten waar u rekening mee kunt houden. Met een bezoek aan onze showroom zijn wij ervan overtuigd dan we u kunnen verrassen. Ervaar het zelf! Of maak direct online een afspraak.

Luxe keuken van Paul Roescher

Luxe keuken van Paul Roescher

Luxe keuken aanbiedingen

Bij Paul Roescher vindt u luxe keukens tegen voordelige prijzen. Doordat wij alles onder één dak hebben kunnen wij u een vaste lage prijs aanbieden. Dit doen wij door middel van onze combi-aanbiedingen; een totaalplaatje van keukenkastjes, apparatuur, tegels en andere toebehoren. In de showroom van Paul Roescher vindt u meer dan 50 verschillende keukenopstellingen. Kom gerust eens langs en laat u inspireren.

Luxe keuken van Paul Roescher

Luxe keuken van Paul Roescher

Luxe keuken van Paul Roescher

Wilt u een Luxe keuken kopen?

Om een goed beeld te krijgen van onze luxe keukens, nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze showroom. Dit kan in Apeldoorn of Rijssen. Onze medewerkers leiden u graag rond in onze showroom en vertellen u alles over onze luxe keukens. Een nieuwe, luxe keuken kopen bij Paul Roescher? Maak direct een afspraak! Heeft u nog vragen? Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Maak een afspraak

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Bij Paul Roescher blijven ze op elk moment aandacht geven. Dus ook na het tekenen van het contract, na de betaling."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit