figure

Eiken keukens: sfeervol en slijtvast

Als onderdeel van het assortiment aan houten keukens, hebben de eiken keukens van Paul Roescher eenzelfde strakke doch warme uitstraling. Evenals de Oakline en Oldwood keukens, worden in de eiken keukens de natuurlijke elementen van het warme hout gecombineerd met moderne materialen zoals beton, graniet en aluminium. Ook een geheel eiken keuken behoort tot de mogelijkheden.

Prachtige eiken keuken

Kwaliteit van eiken keukens

Net als alle keukens van Paul Roescher, wordt ook met de eiken keukens pure kwaliteit geleverd. Eiken keukens worden gezien als stijlvol, eigentijds en sfeervol en zijn een toevoeging aan ieder huishouden. Eikenhout is zeer sterk, hard en slijtvast. Deze slijtvaste houtsoort is perfect voor het alledaagse gebruik van uw keuken. De reden dat veel mensen kiezen voor een eikenhouten keuken is dat deze keuken gegarandeerd een lange levensduur heeft. Daarnaast heeft eikenhout een hele warme en stijlvolle uitstraling. Een eiken keuken van Paul Roescher maakt het werken in de keuken tot een belevenis.

Bezoek onze showroom

Voordelen van eikenhouten keukens

Hout is bewerkbaar. Mocht u per ongeluk een keukendeurtje beschadigen? Geen probleem, in de meeste gevallen zijn de deurtjes te herstellen. Bovendien hoeft een kras of barst niet altijd erg te zijn, want hout 'leeft' en krijgt door gebruikerssporen een eigen karakter. Eiken heeft een lange levensduur en dat is ook direct het grootste voordeel.

Daarnaast is eiken prima te combineren met andere houtsoorten en materialen. Hout en beton lijkt bijvoorbeeld een gewaagde uitstraling, maar geeft een eer robuuste en luxe uitstraling. Eikenhout is eindeloos te combineren met verschillende huisstijlen, zoals landelijke, industriële en moderne keukens!

Eikenhouten keuken

Robuust of toch verfijnd?

Een eiken keuken krijgt een hele andere uitstraling als het hout geschuurd is. Een fijn geschuurde eiken keuken krijgt een moderne en strakke uitstraling. Als u ervoor kiest om uw keuken ongeslepen en robuust te houden krijgt uw keuken meer een nostalgische look. Ideaal voor de liefhebbers van landelijke keukens. U kunt eindeloos veel kanten op met eiken en het is beschikbaar in iedere stijl. In onze showrooms hebben we verschillende voorbeelden van eiken keukens. U bent van harte uitgenodigd om inspiratie op te doen in één van onze megastores in Rijssen of Apeldoorn.

Wilt u ook een eiken keuken? 

3 op de 10 Nederlandse huishouden kiest voor een eiken keuken, mede door de de lange levensduur. De verschillende opties van de eiken keukens zorgen er voor dat er voor ieder wat wils is. Zit u met vragen over de beste eiken keuken voor uw huishouden, stel dan gerust uw vraag via het contactformulier. Inspiratie opdoen? Dat kan natuurlijk ook! Maak een afspraak en laat u informeren over alle voordelen van de eiken keukens van Paul Roescher.

 

maak een afspraak >

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

73% beveelt Paul Roescher aan!

"Wij kunnen alleen maar positief zijn over onze keuken en de levering daarvan."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit