Italiaanse badkamers: abstract en gedurfd

Bent u toe aan een nieuwe badkamer en wilt u weer eens iets anders? Kies dan voor een Italiaanse badkamer. Italiaans design staat voor abstract en gedurfd, voor strak en met zuidelijk temperament. Laat u verrassen door de schoonheid van Italiaanse badkamers bij Paul Roescher. 

Maak een afspraak

 

Een Italiaanse badkamer: op en top design

Een combinatie van gedurfde kleuren en abstracte vormgeving, dat zijn de typische kenmerken van een Italiaanse badkamer. De typisch Italiaanse badkamerstijl met flair, klasse en een tikkeltje stoere uitstraling past perfect bij mensen die van een strak design houden. Neem bijvoorbeeld wastafels met een ovale of ronde vorm en rechthoekige badkamermeubelen. Met een uniek contrast van vormen en kleuren creëert u een tijdloze elegantie die niemand anders heeft. Italiaanse badkamers zijn een lust voor het oog. Denkt u aan een bijpassende badkamerinrichting

Combineer uw Italiaanse badkamer met een mooie vloer

Uw Italiaanse badkamer komt het beste tot zijn recht als u de juiste vloeren en wandtegels kiest. De badkamertegels kunnen de badkamer maken of breken. Met mooie tegels, contrasten, kleur- en materiaalgebruik kunt u uw badkamer persoonlijk maken. Dat geldt voor vloertegels, maar ook voor wandtegels. De verkoopadviseurs van Paul Roescher helpen u graag om een complete Italiaanse badkamer uit te zoeken. Ook met perfect passende badkamertegels en wandtegels. 

Badkamer op zolder Paul Roescher

Een Italiaanse badkamer kopen?

Toe aan een nieuwe badkamer? Overweeg dan om een Italiaanse badkamer te nemen. Met een heerlijk ligbad vol geurende badolie, een lekker fles rode wijn en een boek komt u helemaal tot rust. Alsof u op vakantie bent. Laat u inspireren in onze showroom. Met meer dan 50 badkameropstellingen en ruime keus aan Italiaanse badkamers vindt u gegarandeerd een badkamer die bij u past.

U bent van harte welkom! Laat u verrassen door onze Twentse gastvrijheid. De koffie staat voor u klaar en onze verkoopadviseurs helpen u graag verder!

 

maak een afspraak >   bezoek onze showroom >

 

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"De keuken was precies zo mooi als we gedacht hadden."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit