Kast met schuifdeuren

Bij Paul Roescher ontwerpt u uw kast met schuifdeuren volledig zoals u dat wilt. De schuifdeuren van uw kast zijn volledig naar uw smaak samen te stellen. Daarnaast is een kast met schuifdeuren ideaal om ruimte te besparen. Schuifdeuren klappen namelijk niet open en u hoeft dus geen rekening te houden met objecten rondom de kast.

Ontwerp uw kast met schuifdeuren

Bij Paul Roescher kunt u eenvoudig een kast met schuifdeuren ontwerpen. Onze adviseurs leggen alle mogelijke opties aan u voor. U kiest uiteindelijk zelf aan welke elementen uw kast moet voldoen. Het aanzicht van uw kast is belangrijk, maar nog belangrijker is de inhoud van uw kast. De basisfunctie van een kast is tenslotte om iets op te bergen. De inhoud van uw kast met schuifdeuren kunt u volledig inrichting met legplanken, garderobestangen, broekhangers en draadmanden. Uw kast met schuifdeuren is uiteindelijk zowel functioneel als modieus.

Advies op maat

Onze adviseurs helpen u graag bij het ontwerpen van uw kast met schuifdeuren. Uiteraard kunt u zonder afspraak één van onze Megastores bezoeken in Apeldoorn of Rijssen. Wilt u er zeker van zijn dat u écht goed wordt geholpen? Maak dan een afspraak.

 

maak een afspraak >   bezoek onze showroom >

 

 

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

“Ik sta elke dag met veel plezier te koken, er gaat niets boven een gasfornuis. De oven werkt super!"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit