Budget badkamers volgens de laatste trends

Wie wil het nou niet, een badkamer volgens de laatste trends maar voor een kleine prijs. Toch kan het! De budget badkamers van Paul Roescher zijn prachtige badkamers, helemaal van deze tijd, maar voor een budget prijs! Meer weten over budget badkamers? Lees dan zeker verder!

Bezoek onze showroom 

Een budget badkamer, voor wie?

Heeft u altijd al een mooie badkamer willen hebben maar heeft u geen groot budget? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Bij Paul Roescher vindt u talloze complete badkamers voor een aantrekkelijke prijs! De budget badkamers van de BUDGET-trendline collectie zijn prachtige, complete badkamers, maar dan voor een klein budget. Ideaal voor u dus!

Budget badkamer Paul Roescher

 

Budget badkamers Paul Roescher

De voordelen van een budget badkamer

Kent u de voordelen van een budget badkamer al? Het belangrijkste voordeel is natuurlijk de lage prijs! De budget badkamers zijn stuk voor stuk betaalbaar. Daarnaast kunt u uw badkamer helemaal zelf samenstellen. Zo ziet u maar dat een goedkope badkamer helemaal naar uw wens kan zijn. De budget badkamers die u bij ons vindt zijn allemaal volgens de laatste trends. 

U krijgt kwaliteit voor een lage prijs!  We zetten de 5 belangrijkste voordelen voor u op een rijtje:

  1. Binnen 48 uur leverbaar

  2. Montage door onze monteurs mogelijk

  3. Naar eigen wens samen te stellen

  4. Betaalbaar voor iedereen

  5. Laagste prijs van heel Nederland

Wat zijn de mogelijkheden van een budget badkamer voor u?

Ook bij budget badkamers kunt u kiezen uit diverse stijlen. Van landelijk tot modern en van klassiek tot tijdloos. Budget badkamers zijn er dus in allerlei soorten, maten en stijlen. U kunt ook uw eigen stijl samenstellen. Heeft u liever een mix tussen landelijk en modern? Dat kan. Stel uw budget badkamer zelf samen in de stijl die helemaal bij u past. 

Budget badkamers kunnen een luxe uitstraling hebben. Bij Paul Roescher zijn de mogelijkheden voor een budget badkamer eindeloos, omdat u het zelf samen kunt stellen. 

Budget badkamers Paul Roescher

 

Voorbeelden van budget badkamers

Bent u benieuwd naar voorbeelden van budget badkamers? Doe hier inspiratie op of kom eens langs in onze showroom. U bent van harte welkom om onze showroom te bezoeken. Onze verkoopadviseurs helpen u graag verder bij het uitzoeken van uw budget badkamer. De goedkope badkamer van uw dromen staat bij Paul Roescher. 

Showroom Paul Roescher

 

Meer weten over budget badkamers?

Voor het totaalconcept voor de mooiste budget badkamers moet u bij Paul Roescher zijn. Wij geven goed advies en leveren goede kwaliteit. We luisteren naar uw vraag en stemmen de mogelijkheden af op uw wensen. Bij Paul Roescher is de klant koning. 

U bent van harte welkom in onze showroom. Een bezoek aan Paul Roescher is geen bezoek aan een winkel, maar een echte belevenis. Door de inspirerende collectie, het professionele advies en die echte Twentse gastvrijheid voelt u meteen dat het goed zit.

Om er zeker van te zijn dat wij alle tijd voor u hebben, raden wij u aan vooraf een afspraak te maken. 

Maak een afspraak  

 

 

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

“Het grote voordeel van Roescher is dat alles onder één dak zit."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit