Urban grey tegel 60x60cm; Trend alert

Urban grey tegel is de nieuwste trend op het gebied van tegels. Naast de betonlook tegel en de antraciet vloertegel is de urban grey tegel een van de populairste tegel van dit moment. We leggen u hieronder uit waarom. 

Maak een afspraak

De warmte van de urban grey tegel

De urban grey tegel is een bijzonder mooie tegel met een warme en rustige uitstraling. De urban tegel heeft veel weg van de grijze tegel. Maar in tegenstelling tot deze grijze tegel heeft de urban grey tegel een veel warmere uitstraling. Hierdoor wordt er rust gecreëerd in de ruimte waar je de tegel voor gebruikt. Hiermee wordt direct een van de grootste voordelen van een tegel aangestipt. Een wand of vloer, bekleed met een tegel is vaak heel sfeerbepalend voor een ruimte. 

Vloertegel

De Urban grey tegel wordt vaak gebruikt als vloertegel. Het kiezen van vloertegels kan een uitdaging zijn. Het formaat, het materiaal en de kleur kunnen zeer bepalend zijn voor de ruimte waar de vloertegels liggen. Urban grey tegels zijn bovendien erg slijtvast waardoor deze goed als woonvloer te gebruiken zijn. Paul Roescher beschikt over de grootste tegelshowroom ter wereld! In de WorldTegelExpo vindt u alles wat u zoekt op het gebied van tegels en kunnen ze u alles vertellen de Urban grey tegel. 

Gebruik de urban grey tegel als vloertegel in uw woonkamer

Naast het gebruik van de urban grey tegel als vloertegel, kan deze ook worden gebruikt als wandtegel. 

Urban grey wandtegel

Bent u van plan een industriële uitstraling te geven aan bijvoorbeeld uw woonkamer of uw badkamer? De Urban grey tegel is in dat geval onmisbaar! Het meest gebruikte formaat van de urban grey tegel is 60*60 waarmee een ruimtelijk effect wordt gecreëerd. De urban tegel geeft met zijn steenachtige uitstraling ook een betonlook aan de ruimte en is daarmee ideaal voor een industriële badkamer. Badkamertegels zijn er in allerlei formaten. Vooral Giga & XXL tegels zijn bij uitstek geschikt voor een industriële badkamer.  

Met de Urban grey tegel kiest u een tegel..

  • Met een ingetogen kleurschakering. Geen tegel is hierdoor hetzelfde waardoor uw ruimte een volledig eigen uitstraling krijgt. 
  • Met een vierkant (kubistisch) Italiaans design.
  • Die u eigenlijk voor iedere ruimte in uw huis kunt gebruikt: in de badkamer, de woonkamer en de keuken!

Nieuwsgierig naar de urban grey tegel?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de urban grey tegel en wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn? Kom inspiratie opdoen in onze megastore in Rijssen of in ons filiaal in Apeldoorn. Onze tegelexperts bieden u vrijblijvend advies over de urban grey tegel!

Maak een afspraak > Bezoek onze showroom >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

“Men stond ons vriendelijk te woord en nam uitgebreid de tijd. Tussendoor kregen we zelfs nog eten van de kok."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit