Greeploze keuken: de keukentrend van 2022

Greeploze keukens zijn al een aantal jaar hot and happening. Steeds meer mensen kiezen voor een greeploze keuken en hij is daarmee uitermate populair. Wat maakt deze keuken ook in 2022 nog zo trendy? Wij zetten de opvallenste kenmerken en voordelen voor u op een rijtje. 

Ons assortiment greeploze keukens bekijken? Online Keukenshowroom

Rust en ruimte met een greeploze keuken

Door het ontbreken van grepen aan de keukenkasten ademt een greeploze keuken design uit. Bovendien geeft het uw keuken een moderne uitstraling. Door het gebruik van nieuwe technieken als soft-motion en tip-on wordt de greeploze keuken steeds vaker dé optie voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe keuken. De greeploze keukenkasten geven uw keuken een strakke en moderne uitstraling en voegen daarmee rust en ruimte!   

Greeploze keuken met soft-motion

De soft-motion techniek in uw greeploze keuken voorkomt dat het harde geluid van keukenkastjes en -lades die dichtslaan. Met het harde dichtslaan kunt u ook uw keukenmeubilair beschadigen. Het de soft-motion techniek geeft u het deurtje of de lade een klein duwtje en het deurtje of de lade sluit zachtjes en zonder geluid. 

Tip-on techniek in uw greeploze keuken

Met de tip-on techniek geeft u een keukenkastje een subtiel duwtje en het keukenkastje opent direct en automatisch. Ook keukenlades kunnen worden voorzien van de tip-on techniek. Bij Paul Roescher adviseren wij u graag over de mogelijkheden van greeploze keukens. Door het gebruik van de soft-motion en tip-on technieken is uw keuken voorzien voorzien van alle comfort; een keukenlade of -kastje openen en dichtdoen is daarmee prettig, en praktisch! 

Greeploze keukens voor alle stijlen en in alle kleuren

Een greeploze keuken is niet aan een bepaalde stijl gekoppeld en past daarmee is vrijwel iedere keukenstijl. Een hoogglans keuken met greeploze kasten en lades zorgt voor een minimalistische uitstraling terwijl u in een luxe keuken weer voor topkwaliteit kunt gaan met greeploze kasten. In een design keuken zal u meer letten op de afwerking van de keuken en daar passen greeploze kastjes uitermate goed bij. 

Een design greeploze keuken van Paul Roescher

Naast de stijl kunt u met de kleur van uw greeploze keuken alle kanten op. Maar juist het kiezen van de kleur van uw keuken is erg belangrijk; die kunt u namelijk niet 1,2,3 veranderen. Gaat u voor een witte greeploze keuken omdat u houdt van strak en modern? Of kiest u juist voor de combinatie met zwart in uw keuken waardoor er veel ruimte en licht gecreëerd wordt? 

Een zwart met wit gecombineerde greeploze keuken

Greeploze keukens binnen budget

Een van de dingen waardoor een greeploze keuken nog altijd zo populair is, is dat er binnen iedere prijscategorie talloze geschikte greeploze keuken zijn. Er is dus altijd wel een keuken van uw smaak die binnen uw budget past! Paul Roescher heeft keukens in de volgende prijscategorieen:

Voordelen van een greeploze keuken

We zetten nog even alle voordelen op een rijtje voor u. Een greeploze keuken is ook in 2022 trendy omdat:

  • de nieuwe technieken als soft-motion en tip-on kunnen worden gebruikt
  • u qua stijl en kleur alle kanten op kunt
  • er geen keuzestress hoeft te zijn op het gebied van greepjes, knoppen etc. 
  • er minder schoonmaakwerk gedaan hoeft te worden omdat lastige hoekjes bij de grepen ontbreken
  • u meer greep krijgt op uw portemonnee; voor ieder budget is er keus uit talloze greeploze keukens! 

Raak geïnspireerd in de keuken showroom van Paul Roescher. In zowel Apeldoorn als Rijssen hebben we tussen 80 en 100 keukenopstellingen staan met tal voor mooie voorbeelden van greeploze keukens. Wilt u direct geadviseerd worden dan maakt u gemakkelijk een afspraak met een van onze keukenexperts. U bent van harte welkom!   

Maak een afspraak Bezoek onze showroom >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

95% beveelt Paul Roescher aan!

"... De keuken is naar volle tevredenheid geworden. En ik raad iedereen aan, koop een keuken bij Roescher!"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit