Een stijlvolle budgetkeuken, de trends

Een budgetkeuken?! Het klinkt goedkoop en bij Paul Roescher is dat ook zo! Er zijn al budgetkeukens verkrijgbaar vanaf € 1.500 waarbij u een keuken krijgt inclusief 3 apparaten. Tegenwoordig is van een budgetkeuken ook snel een mooie, stijlvolle keuken te maken. Wij lopen de laatste trends langs.

Wel de looks maar niet het prijskaartje

Een mooie houten vloer in uw keuken is erg stijlvol. Bovendien creëert u met een houten vloer een warme sfeer in uw keuken en u krijgt een vloer die duurzaam is. Maar een echt houten vloer heeft vaak een flink prijskaartje en kan daardoor mogelijk een belemmering zijn voor uw stijlvolle budgetkeuken. Het alternatief is een houtlook tegel. En tegenwoordig zijn deze niet meer van echt hout te onderscheiden. Naast het prijskaartje heeft een houtlook tegel als voordeel dat deze onderhoudsvriendelijk is en krasvrij. Met een houtlook tegel krijgt u de natuurlijke uitstraling van een echte houten vloer, maar het gemak en het prijskaartje van een goed alternatief.

Voor vloertegels is er ook een goed alternatief voor als u wel de looks wilt van een natuursteen maar niet het eindeloze budget heeft om natuurstenen tegels in uw keuken te plaatsen. De natuursteenlook tegel is slijtvast én net als de houtlook tegel onderhoudsarm. Bovendien is het een veelzijdige tegel die in veel inrichtingsstijlen te gebruiken is.

Greeploze budgetkeukens

Een greeploze keuken straalt door het ontbreken van de greepjes design en stijl uit. Bovendien wordt de keuken een oase van rust. Steeds meer mensen kiezen voor een greeploze keuken doordat er gebruik wordt gemaakt van nieuwe technieken als soft-motion en tip-on. Met de soft-motion functionaliteit geeft u het keukenkastje of de lade een klein duwtje en het kastje of de lade sluit zachtjes en zonder geluid. Met de tip-on opent u het kastje of de lade met een subtiel duwtje. Een stijlvolle budgetkeuken die met deze technieken ook nog eens hypermodern is; wie wil dat nou niet?

Een greeploze stijlvolle budgetkeuken van Paul Roescher

Prefab keukens

Een trends van de laatste tijd is de zogenaamde prefab keuken. Prefab is een afkorting van prefabricated en verwijst simpelweg naar een voorgemonteerde keuken! Het resultaat is een strakke keuken die supersnel te monteren is. De voorgemonteerde budgetkeukens is voorzien van standaard functionaliteiten als demping op deurscharnieren en uittreklades. Bovendien kunt u de kleur van de keukenlkastjes zelf uitkiezen en dus helemaal naar uw eigen stijl te maken.

Zelf ontwerpen

Een van de trends op het gebied van budgetkeukens is het zelf ontwerpen van uw keuken. Met de 3D keukenplanner van Paul Roescher ontwerpt u online in slechts 5 stappen een stijlvolle budgetkeuken die aan al uw wensen voldoet. Bovendien rekent het programma de prijs van uw budgetkeuken direct voor u uit. Op deze manier weet u direct of de keuken die u zelf heeft ontworpen binnen uw budget past.

Kom het ervaren!

De beste manier om een stijlvolle budgetkeuken aan te schaffen, is om het eerst zelf te ervaren! Wat voor u stijlvol is, kan voor een ander juist het tegenovergestelde zijn. Daarom is het goed om inspiratie op te doen en zoveel mogelijk keukens te bekijken. Bij de buren een kijkje nemen, kan dan nog net. Maar u kunt moeilijk de hele straat afgaan om ieders keuken te bekijken. Nee, u komt naar de keukenshowroom van Paul Roescher. U laat zich inspireren door de bijna 100 keukenopstellingen die we in onze megastores in Apeldoorn en Rijssen hebben staan.

U zult zich afvragen; hoe zijn het zijn om echt te koken in deze stijlvolle budgetkeuken? Ook daar hebben we bij Paul Roescher een oplossing voor: het kookcentrum. Maak een afspraak in ons kookcentrum en ervaar hoe het is om met bepaalde keukenapparatuur daadwerkelijk te koken!

Sharing = caring

Een stijlvolle budgetkeuken creëert u door u zich te laten inspireren. U doet inspiratie op in de keukenshowroom van Paul Roescher. Maar wat is er fijner dan langs de mooiste keukens te scrollen zonder dat u van uw bank of stoel af hoeft te komen? Wij inspireren u graag via ons Instagram account. Met Pinterest kunt u uw eigen moodboard maken door Pins te bewaren. 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

“Men stond ons vriendelijk te woord en nam uitgebreid de tijd. Tussendoor kregen we zelfs nog eten van de kok."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit