Antraciet vloertegels: de trend van 2022

Antraciet vloertegels zijn ook in 2022 een trend. Afgelopen jaren zagen we deze mooie tegels steeds vaker. Deze trend zet ook door in 2022. Antraciet vloertegels zijn een prachtige aanvulling op uw interieur en kunnen gebruikt worden bij elke stijl. Wilt u meer weten over antraciet vloertegels? Lees dan verder.

Bekijk de nieuweste tegels in onze webshop! Tegelwebshop

Antraciet vloertegels: een populaire keus

Der antraciet vloertegel is enorm populair. Antraciet vloertegels kunnen zowel in de woonkamer als in de keuken, de hal en de badkamer gebruikt worden. Antraciet vloertegels sieren uw vloer door het het hele huis. Dat zorgt voor eenheid en samenhang in uw interieur. Wat u tegenwoordig veel ziet is de combinatie van antraciet vloertegels met witte of juist met houten meubels of accessoires. De combinatie met wit zorgt voor een meer moderne stijl en de combinatie met hout geeft een landelijke of juist industriële uitstraling. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor moderne tegels of industriële tegels.

Antraciet vloertegels Paul Roescher


Antraciet vloertegels in de woonkamer

Bent u op zoek naar vloertegels voor uw woonkamer? Waarschijnlijk denkt u veel na over de juiste tegel die perfect past in uw interieur. Vloertegels zijn namelijk behoorlijk bepalend voor de uitstraling in uw huis. Met een antraciet vloertegel zit u altijd goed. Met antraciet vloertegels bent u verzekerd van een prachtige woonkamer. Antraciet vloertegels passen bij nagenoeg elke interieurstijl. Daarom zijn antraciet vloertegels een veilige keus, maar ook een stijlvolle keus. Antraciet vloertegels horen tot de top-5 van populairste vloertegels

Paul Roescher antraciet vloertegels


Antraciet vloertegels in de badkamer

U wilt natuurlijk graag een badkamer waar u zich heerlijk kunt ontspannen en die helemaal in uw smaak en stijl is. Vloertegels in de badkamers zijn bepalend voor de gehele uitstraling van de badkamer. Antraciet vloertegels zijn dan een perfecte keus. Ze zijn stijlvol, maar passen daarnaast ook bij nagenoeg alle badkamerstijlen. Heeft u een moderne badkamer? Dan passen deze tegels perfect bij deze stijl. Antraciet tegels voor de badkamer zijn er in zowel vloertegels als wandtegels. Neem eens een kijkje bij onze badkamertegels. Wij adviseren u uiteraard graag bij het uitzoeken van tegels.

Antraciet tegels badkamer Paul Roescher

 

Antraciet badkamertegels Paul Roescher


Antraciet vloertegels in de keuken 

Bent u op zoek naar vloertegels voor in uw keuken die perfect passen bij uw keukenstijl

Dan raden wij u antraciet vloertegels aan. Deze tegels zijn een perfecte aanvulling op uw keuken. Ze passen bij nagenoeg elke keukenstijl en geven uw keuken een luxe, moderne uitstraling. Als u antraciet vloertegels combineert met een houten keuken, of houten elementen, dan krijgt uw keuken een landelijke uitstraling. Combineert u antraciet vloertegels met een witte keuken, dan heeft uw keuken een moderne uitstraling. Wanneer u antraciet vloertegels combineert met beton en staal, dan komt u uit bij de industriële stijl. Kies daarom voor antraciet vloertegels en u zult zien dat u er alle kanten mee op kunt.

Antraciet vloertegels Paul Roescher


Kies het juiste formaat antraciet tegels

U kunt kiezen uit diverse soorten en maten antraciet vloertegels. De laatste tijd zijn grootformaat, Giga & XXL tegels steeds populairder. Wilt u een luxe en ruimtelijke uitstraling in uw woonkamer? Gebruik dan grootformaat tegels. Daarnaast zien we dat het gebruik van grootformaat tegels in de badkamer toeneemt. Ook in de badkamer zult u zien dat het gebruik van grootformaat tegels uw badkamer een luxe en ruimtelijke uitstraling geeft. 

Grootformaat Giga & XXL tegels zult u steeds meer tegenkomen. In onze World Tegel Expo, de grootste tegelshowroom ter wereld,  vindt u alles, maar dan ook alles wat u maar zoekt op het gebied van tegels. 

Grootformaat giga & xxl tegels Paul Roescher

 

Grootformaat giga & xxl tegels Paul Roescher


Meer weten over antraciet tegels?

Als u de juiste tegels wilt die perfect in uw interieur passen, bent u bij Paul Roescher aan het juiste adres. We kennen alle mogelijkheden en stemmen die perfect af op uw wensen. Bij ons kiest u voor gegarandeerd hoge kwaliteit uit het grootste assortiment van Nederland, voor een prijs die lager is dan waar dan ook. En door de inspirerende collectie, het professionele advies en die echte Twentse gastvrijheid voel je meteen dat het goed zit. En dat gevoel dat neemt u meer naar huis. 

Paul Roescher


Bezoek onze showroom voor een dagje gezellig Paul Roescher. We staan voor u klaar met wat lekkers. Onze keukenadviseurs helpen u graag met het uitkiezen van de tegels die perfect passen in uw interieur. 


Maak een afspraak


Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Al onze wensen bleken mogelijk en ook het aankoopproces was zeer prettig"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit