Nostalgische keukens: authentiek en modern gecombineerd

Wanneer u een wat ouder huis heeft, is het aan te raden om te kiezen voor een nostalgische keuken. Bij een nostalgische keuken denken mensen vaak aan een oude keuken. Bij Paul Roescher is dit niet het geval. Onze nostalgische keukens hebben een authentieke uitstraling en zijn tegelijkertijd voorzien van de modernste technieken.

Nostalgische keuken van Paul Roescher

Kies uw nostalgische keuken

Een nostalgische keuken zien we vaak terug in een boerderij of landhuis. Maar als u in een rijtjeshuis woont kunt u ook kiezen voor een nostalgische keuken. Door te kiezen voor het materiaal dat bij uw huis past, wordt de keuken één met uw huis. Nostalgische keukens worden over het algemeen gemaakt uit hout of steen. Wat daarnaast kenmerkend is voor een nostalgische keuken, zijn de vele kastjes en opberglades. Door de juiste handgrepen wordt er een gezellige sfeer gecreëerd.

Kom langs in onze showroom

Een sluitend keukenontwerp

Een nostalgische keuken heeft een typerende sfeer. Echter hoe vertaalt u de sfeer naar de indeling van uw huis? Als basis moet u de geschikte keukenindeling kiezen. Kiest u voor een L-vormige of U-vormige indeling? Of wellicht wilt u er een kookeiland bij. Nadat de indeling bekend is kan het echte ontwerp beginnen. Alle apparatuur krijgt een plaats, er wordt een keuze gemaakt voor de gewenste opbergruimtes en u kiest de details die u mooi vindt. Hout en steen zijn bijvoorbeeld prima te combineren. Verder wordt de echte sfeer van een nostalgische keuken bepaald door de keukenfrontjes, de kenmerkende pilasters, handgrepen en open kasten. Met een sluitend keukenontwerp maakt u het plaatje compleet.

Nostalgische keuken van Paul Roescher

Nostalgische keukens van Paul Roescher

Heeft u de keuze gemaakt voor een nostalgische keuken? Dan bent u bij Paul Roescher aan het juiste adres. Om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden die nostalgische keukens bieden, nodigen wij u uit in onze showroom. U vindt onze showroom in Rijssen en Apeldoorn. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, adviseren wij u om een afspraak te maken met één van onze medewerkers. Vanzelfsprekend bent u ook welkom zonder dat u een afspraak heeft gemaakt!

Bekijk direct ons volledige aanbod keukens of bezoek onze showroom. Mochten er nog vragen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Naast nostalgische keukens kunt u bij ons ook kiezen voor een rvs keuken, strakke keuken of een boeren keuken.

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

“Een keuken kopen doe je niet maar even tussen neus en lippen door. Wij hadden dan ook echt wel heel veel voorwerk gedaan."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit