Strakke badkamers: modern en klassiek

Houdt u van strakke lijnen en een moderne afwerking. Dan is een strakke badkamer echt iets voor u. Veel gebruikte kleuren in een strakke badkamer zijn zwart en wit, aangezien het contrast van deze kleuren een moderne uitstraling geeft. Andere manieren om een strakke lijnen te creëren is door het gebruik van grote wand- en vloertegels en hoekige sanitaire voorzieningen. Ook de keuze van uw kraan kan een bepalende rol spelen. Strakke keukens zijn populair en passen in ieder huishouden.

Zoek uw droombadkamer bij Paul Roescher

Paul Roescher heeft een uitgebreid aanbod aan strakke badkamers in verschillende en stijlen. Een moderne badkamer is niet de enige badkamerstijl met een strakke look. Ook tijdloze badkamers, klassieke badkamers en industriële badkamers zijn een zeer geschikte keus. Onze badkamerstijlen zijn beschikbaar in diverse prijsklassen:

Bij Paul Roescher vindt u altijd wel een geschikte strakke badkamer die bij u past, voor de juiste prijs. Als u een badkamer zoekt die geheel naar uw wensen is ingericht is dat natuurlijk ook mogelijk. Onze badkamer adviseurs helpen u daar graag verder bij. 

Maak een afspraak

Voorbeelden van strakke badkamers

Hieronder vindt u een paar mooie voorbeelden van strakke badkamers. Wilt u nog meer inspiratie opdoen? Kom dan langs bij onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Doe inspiratie op onder het genot van een kop koffie of thee in onze 17.500m2 showroom met meer dan 50 badkameropstellingen. Onze adviseurs helpen u graag met het vinden van uw droombadkamer.

Inspiratie strakke badkamer

Voorbeeld: strakke badkamer

Inspiratie: Strakke badkuip

Een strakke badkamer kopen?

Bent u op zoek naar een strakke badkamer, maar wilt u zich eerst laten inspireren? Kom dan langs bij Paul Roescher. Het is ook mogelijk om uw eigen badkamer te ontwikkelen. Wij helpen u daar graag verder mee. Als klant kunt u vertrouwen op:

  • Service door geheel Nederland
  • Distributie geheel in eigen beheer
  • Vakkundige montage
  • Afspraak = afspraak

U bent van harte welkom!

 

maak een afspraak >   bezoek onze showroom >

 

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Wij zijn daar erg goed geholpen met erg veel enthousiasme door de verkoper. Hij heeft hele goede ideëen aangedragen."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit