Terug van weggeweest: een retrovloer

Retrovloeren zijn helemaal in de mode en op dit moment zeer gewild. Met deze laatste vloerentrend waant u zich jaren terug in de tijd. Het brengt warmte en fijne herinneringen in huis. De retro inrichting is niet alleen gewild bij de generaties uit de desbetreffende tijd. Vele andere generaties kunnen erg genieten van de retro stijl en brengen massaal retrovloeren in huis. Bij Paul Roescher hebben wij de nostalgische herinneringen die deze vloeren ons geven, gecombineerd met de moderne praktische eigenschappen. De opties in onze showroom bekijken? Kom dan langs in een van onze megastores in Rijssen of Apeldoorn of maak een afspraak met een van onze adviseurs.

Soorten retrovloeren

Vintage vloeren: Er zijn diverse soorten retrovloeren die helemaal terug in stijl zijn. De meest bekende en meest geschikte voor de echte retro look blijft toch wel de vintage vloer. De meeste vintage vloeren zijn vloeren van verweerd hout. Maar het kan ook een steensoort zijn die als vintage vloer gebruikt kan worden. Het is belangrijk dat de vloer er doorleefd of getekend utiziet. Het geeft uw vintage vloer een eigen karakter!

Authentieke vloeren: Authentieke vloeren zijn een zeer populaire retrovloer. Deze vloeren zijn veelal gemaakt van hout, maar voor de moderne voordelen kunt u ook kiezen voor een keramische vloer met een niet van echt te onderscheiden houtlook. Een authentieke vloer geeft direct extra karakter aan de ruimte. Als u volledig voor de authentieke retro look wilt gaan, dan kunt u kiezen voor een zeer uniek legpatroon, namelijk de visgraat legpatroon.

Funky PVC vloeren: Een uniek patroon op uw vloer? Kies dan voor een funky pvc vloer voor een echte retro look. Er is heel veel mogelijk, kies bijvoorbeeld een bloemmotief, een zwart witte vloer, de jaren 70 kleurcombinatie oranje en bruin of een pop art design.

Retro vloeren

Een retrovloer voor elk budget

Retrovloeren zijn de perfecte manier om oude herinneringen naar boven te halen en met nostalgische gevoelens terug te kijken naar vroeger. Iets anders om over een tijdje met een fijn gevoel naar terug te kijken is, de zeer lage prijs die u heeft betaald voor een prachtige retrovloer. Bij Paul Roescher kunnen wij door zeer gunstige inkoopprijzen, de beste prijs/kwaliteitverhouding aanbieden. In tegenstelling tot andere partijen bieden wij vaste lage prijzen aan en hoeft u niet te onderhandelen.

Retrovloeren combineren met andere stijlen

Retrovloeren zijn er in diverse soorten en zijn goed te combineren met andere interieurstijlen. Een vintage vloer past bijvoorbeeld perfect in een landelijke keuken en een funky pvc vloer in een moderne keuken. Door het combineren van diverse stijlen, zorgt u voor een fantastische look en sfeer.

Hetgeen waar de retrovloer in onze ogen het meest tot zijn recht komt is bij een klassiek interieur. Een klassieke keuken en een klassieke badkamer zijn ideaal, doordat deze ook bekend staan door haar gezellige en warme uitstraling.

Retrovloeren bij Paul Roescher

In onze showroom raakt u niet uitgekeken. Beleef de wereld van interieurdesign tegen de beste prijs/kwaliteitverhouding. Geïnteresseerd in retrovloeren? Kom dan gerust langs of maak een afspraak met onze vloerenspecialisten. Onze adviseurs zorgen dat u zich thuis zal voelen met uw nieuwe retrovloer.

Maak een afspraak >      Bezoek onze showroom >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

“Gezellig verkoopteam, fantastisch geholpen met goed advies en een perfecte prijs / kwaliteit verhouding."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit