Grijze badkamers: neutraal en modern!

De krachtige uitstraling van een grijze badkamer wordt gecreëerd door zijn strakke afwerking. Door gebruik te maken van een warme en grijze vloertegel in combinatie met witte wandtegels en grote spiegels krijgt u een moderne uitstraling. Grijze badkamers zijn populair en een veel gekozen badkamerstijl.

Wat zijn de opties?

Grijze badkamers heb je in verschillende soorten en maten. Zo leveren wij grijze badkamers van de hoogste kwaliteit in verschillende prijsklassen. Bij Paul Roescher zijn onze badkamers beschikbaar in verschillende thema's. Deze bestaan uit de:

Het is ook mogelijk om uw eigen grijze badkamer te ontwerpen. Door een eigen badkamer te ontwerpen, voldoet deze volledig aan uw wensen. Een adviseur vertaalt uw wensen naar een uniek badkamerontwerp. Om een goed beeld te krijgen van welke badkamer het beste bij uw past, kunt u zich laten inspireren in één van onze showrooms. 

Bezoek onze showroom

Grijze badkamer

Grijze badkamers bij Paul Roescher!

Paul Roescher staat bekend om zijn vaste lage prijzen. Als grootste badkamerzaak van de regio is het mogelijk om de grote aantallen te vertalen in zeer scherpe prijzen. Door ons uitgebreide assortiment vindt altijd een grijze badkamer die bij uw wensen past. Naast dat onze grijze badkamers niet duur zijn, bestaan ze wel over hoogwaardige kwaliteit. 

Bij Paul Roescher is echt alles mogelijk! Bij ons vindt u namelijk een breed aanbod aan grijze badkamers in verschillende stijlen. Denk aan stijlen als klassieke badkamers, landelijke badkamers en industriële badkamers. Natuurlijk is het ook mogelijk om verschillende stijlen met elkaar te combineren. Geef aan waar uw voorkeur naar uitgaat en we maken het voor u in orde. Voor elk budget hebben we wel een passende oplossing. Hier een greep uit welke badkamers wij verkopen:

  • Grohe
  • Hansa
  • Hansgrohe
  • Sphinx
  • Stark

Een grijze badkamer kopen?

Bent u op zoek naar een grijze badkamer? Of wilt u zich eerst oriënteren? Laat u inspireren in onze ruim opgezette showroom met meer dan 50 badkameropstellingen. Daarnaast bieden wij een ruim assortiment wand- en vloertegels. U kunt uw badkamer samenstellen naar uw wensen.

U bent van harte welkom!

maak een afspraak >   bezoek onze showroom >

 

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

“Een tijdje terug hebben we een badkamer laten installeren. Uiteindelijk kwamen we voor onze keuken weer bij Roescher kijken"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit