Nostalgische badkamers: antiek en sfeervol!

In Nederland staan veel nostalgische woningen, die voor de oud-hollandse sfeer zorgen in een stad of dorp. In huis wilt u misschien ook wel dezelfde nostalgische look behouden. Een nostalgische badkamer is hier de oplossing voor. Deze badkamers in oudere stijl zijn ook in nieuwere huizen goed in te richten.

Als u op zoek bent naar een originele en sfeervolle badkamer, dan is een nostalgische badkamer echt iets voor u. Bij nostalgische badkamers denkt men van aan ouderwets en oubollig, echter bij Paul Roescher is dit juist het tegenovergestelde. Een nostalgische badkamer heeft een antieke uitstraling en voorzien van de modernste technieken. Nostalgische badkamers zijn juist erg sfeervol.

De sierlijke vormen van de badkamermeubelen, kranen en sanitaire voorzieningen zijn kernmerken van een nostalgische badkamer. Met een losstaand bad of toilet met ouderwetse stortbak creëert u een unieke sfeer. Nostalgische badkamers zijn een lust voor het oog.

Maak een afspraak

Bezoek onze showroom van 17.500 m2

Paul Roescher heeft een breed aanbod van nostaligische badkamers in landelijke en klassieke stijlen. Bovendien zijn onze badkamers in verschillende prijsklasses verkrijgbaar:

Naast onze standaard badkameropstellingen is het ook mogelijk om uw eigen badkamer te ontwerpen. Onze adviseurs helpen u graag verder met de mogelijkheden. Als u inspiratie nodig hebt bij de keuze van uw droom badkamer, kunt u onze showroom bezoeken. Laat u inspireren in onze showroom door meer dan 50 badkameropstellingen. U wordt gegarandeerd op nieuwe en leuke ideeën gebracht. Naast dat een showroom voor inspiratie zorgt, is het ook een gezzelig dagje uit. Twee vliegen in één klap dus. Onze Megastores zijn te bezoeken in Rijssen en Apeldoorn.

U bent van harte welkom!

maak een afspraak >   bezoek onze showroom >

 

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

Bestelling gedaan op de webshop. Supersnel geleverd. Ik had zelf een foutje gemaakt en te kort besteld, maar ook dit was geen enkel probleem. Supersnel nageleverd. Zeker een aanrader. Ook kwalitatief zijn wij zeer tevreden.

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit